Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πλήθος εκθέσεων σε χώρους πολιτισμού


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του δήμου Βόλου
Γράφει: magnesianews.gr. 18/05/2011, 19:10

Μια σειρά από εκδηλώσεις έχει ετοιμάσει ο Δήμος Βόλου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, σε διάφορα σημεία της πόλης, ακόμη και στις βιτρίνες των καταστημάτων.
Πιο συγκεκριμένα:
Πέμπτη 19 Μαΐου, ώρα 19.00-22.00: Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ-Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Υπαίθρια έκθεση των καλλιτεχνών της πόλης στις οδούς Αγ.Νικολάου και Ερμού. Ζωντανή μουσική με τους jazz times και red wine band. Έκθεση έργων στις βιτρίνες καταστημάτων από Π. Μελά-Ερμού-Κουμουνδούρου και κάθετους δρόμους [έως 10 Ιουνίου] .
Παρασκευή 20 Μαΐου, ώρα 20.30: ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΛΟΥ[αίθουσα περιοδικών εκθέσεων]. Έργα Ελλήνων ζωγράφων του πρώτου μισού του 20ου αιώνα από τη Δημοτική Συλλογή Βόλου. Σε συνεργασία με τη ΙΓ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟΤ [έως 15 Αυγούστου].
Κυριακή 22 Μαΐου, ώρα 11.30: ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΚΛΑΒΑΝΗ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ . Επιλογή έργων της Δημοτικής Συλλογής . Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος
Κυριακή 22 Μαΐου, ώρα 19.30: ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΙΑΣ
Τα νεότερα αποκτήματα από τη Δημοτική Συλλογή Βόλου [έως 15 Ιουνίου]. Μουσικό πρόγραμμα από το Ωδείο Ν.Ιωνίας
Παρασκευή 10 Ιουνίου, ώρα 19.00-22.00: ΤΑΡΑΤΣΑ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ Ολοκλήρωση της εκδήλωσης Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, μόνο για καλλιτέχνες, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μητσανά, ομότιμο καθηγητή του HUMBOLDT STATE UNIVERSITY της Καλιφόρνια με ομάδα φοιτητών του και καλλιτεχνών της πόλης στο πλαίσιο του SUMMER ARTS PROGRAM του Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου