Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Μουσική Συναυλία με ... δροσερή κατάληξη

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η μουσική συναυλία στο θέατρο "Αγιοταφίτικο" της Πορταριάς την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015. Οι πολυπληθείς φίλοι του Συλλόγου μας απόλαυσαν μια συναυλία με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, παράλληλα με τα εδέσματα που είχαν φροντίσει να υπάρχουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με την αμέριστη υποστήριξη εθελοντών, που θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους. 
Η ορχήστρα απέδωσε δημοφιλή τραγούδια των περιόδων 60 έως 90 αλλά και σύγχρονα έντεχνα κομμάτια που απέσπασαν το χειροκρότημα των ακροατών. Τα χορευτικά μέρη ξεσήκωσαν νεότερους αλλά και παλαιότερους να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες προς τέρψη των παρευρισκόμενων.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεισέφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου που παραδόθηκαν για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών  του.
Η βραδιά είχε δροσερή κατάληξη καθώς το καλοκαιρινό μπουρίνι διέκοψε μετά από δίωρο τη συναυλία, που συνεχίστηκε στο νάρθηκα της εκκλησίας για όσους δεν θέλανε να κλείσουν την ευχάριστη βραδιά κι αργότερα στη "Μόστρα" μέχρι τις πρωινές ώρες. 
Σε αναμονή της επόμενης εκδήλωσης του Συλλόγου καθώς το καλοκαίρι έχει ακόμα δρόμο να διανύσει...


 Στο Αγιοταφίτικο ....





Στο νάρθηκα ...
















στη Μόστρα ....






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου